Pazar, Ekim 20, 2024
Ana SayfaHaberlerKarsan Jest tanıtıldı

Karsan Jest tanıtıldı

Toplu taşımacılıkta Karsan ürün gamının en küçük modeli olan Karsan Jest yüzünü gösterdi. Karsan Jest, Karsan’ın toplu taşımacılıkta hizmet verecek yeni model ailesinin ilk ürünü olarak tanıtıldı. Karsan’ın Bursa-Akçalar Fabrikası’nda gerçekleşen tanıtıma Karsan CEO’su Murat Selek ve Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı ev sahipliği yaptılar.
Toplantıda konuşan Karsan CEO’su Murat Selek; “Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerimizin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor. Bu dönüşüm farkındalığıyla Karsan, toplu taşımacılığa modern, çağdaş ürün ve hizmet çözümleri üretmeye talip. 5m’den 18m’ye uzanan geniş ürün gamımız, sektörde sahip olduğumuz tecrübe, dünya devleri tarafından onaylanmış yüksek kalitedeki üretim becerimiz, iş gücümüz ve bağımsız yapımızla bu rolü üstelenmek için yetkin ve hazır konumda. 47 yılı aşkın otomotiv tecrübesiyle %100 bağımsız sermaye yapısı sayesinde bugün altı farklı marka için üretim yapmakta olan Karsan kentlerde yaşanan bu dönüşüme çözüm ortağı olmaya hazır” dedi.


Nüfusun ve şehirleşmenin artması ile günümüz toplumunda mobilite ihtiyacının arttığına vurgu yapan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı ise, şehirlerimizin değişen dünyaya Kentsel Dönüşüm projeleri ile ayak uydurmakta olduğuna dikkat çekti. Kitapçı sözlerine şöyle devam etti; “Şehirlerimiz Kentsel Dönüşüm projeleri ile yenilenerek insanlara modern ve çağdaş yaşam alanları oluşturuluyor. Bu dönüşüm sürecinde şehirlerimizin tarihi dokusunun ve değerlerinin korunması esas alınıyor. Kentsel Dönüşüm’ün en önemli parçalarından biri olan toplu ulaşım da kentlerdeki değişime ayak uydurmak üzere yenileniyor, modernleşiyor. Bu dönüşümün farkındalığı ile geliştirme sürecine devam ettiğimiz Karsan markalı yeni ürün ailemizde “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımını benimsedik. ‘Sınırsız Ulaştırma Çözümleri’ vizyonumuz doğrultusunda İETT ile geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz anlaşma önemli bir adımdı. Anlaşma kapsamında 240 adet 12m CNG’li otobüsü İstanbulluların hizmetine sunmuş bulunuyoruz, geri kalan 250 adet 18m otobüsün de teslimatına başladık. Bugün ise toplu taşımacılık alanında hizmet verecek olan yepyeni ürün ailemizin ilk üyesi olan JEST’i pazara sunmaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Şehrin değişen çehresine uyumlu, zamanı yakalayan, çevreci bir araç olan JEST, taşımacılık sisteminin etkili bir üyesi olacak”. Kitapçı, engelsiz erişim sunan tasarımı ve donanım artılarıyla JEST’in kentsel ulaşımda kendini göstereceğini sözlerine ekledi.


Tam alçak tabana sahip olması sayesinde engellilerin kullanımına uygun bir araç olan Karsan Jest, Karsan’ın kardeş kuruluşu Hexagon Studio tarafından tasarlandı. Klima, wi-fi internet özellikleriyle maksimum konfor sunmayı hedefleyen Karsan Jest, toplu taşımacılığa modern bir yaklaşım getiriyor.

KARSAN JEST FOTOĞRAF GALERİSİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

8 YORUMLAR

  1. Hayırlı olsun, illâ ki çok satacak. Benim temas etmek istediğim 2 önemli HATA var. Zaten bilgisiz ve bilinçsiz olan yurrtaşlarımızı doğruya yönlendirme fırsatı tepilmiş bu fotoğraflarla. Kompozisyon gereği dolmuş yolcusu olan HİÇKİMSE KEMER TAKMIYOR, ve en arka sıradaki en güvensiz koltuk olan ÖNÜ BOŞ KOLTUKTA ÇOCUK OTURUYOR. bu ayrıntılar, üstbilinçle fark edilmez ama bilinçaltı bu gibi yerlerde gördüğü doğruları uygulatır ileri zamanlarda.

  2. kesınlık le araba guzele benzıo ama on gorunusu yok bu 1
    2araba arkadan 2 basamak olmus keske tek yapsaymıs bagajı alcak yapsaymıs gordugm kadarı ıle bu kadar

  3. olmamışşşşşş . koltuklar nerde . ne kadar alıştınız milleti ayakta götürmeye . azcık modernleşin.. bu millet eşşek değill!!!

  4. 6 metrelik minibüse engelli yasasını ve tekerlekli sandalye yerini mecbur tutarlarsa üreticide koltukları söker tabi. Zaten minibüs 14 kişi değil 9-14 kişi arasıdır. Bu araçtada 11 koltuk vardır.

  5. engelli araç tabikide lazım ama hangi il belediyelerinde bu araçlara engelli binmesi ve inmesi için durak yerleri var uygunmu kaldırımlar ya ya 5 cm yada yarım metre yuksekliğinde hem kaç engelli toplu taşıma araçlarını kullanıyor bir günde taksilerde bile yok

  6. bu aracın 11koltuk kapasitesi vardır +ayakta 5alır yeri var yani 16kişilik bi araba toplu taşımada tercih edilmez bu araçlar şehir içi dolmuşlarında kimse kullnmaz kapasitesi 17 18 olsa bence alan olur ilerleyen zamanlarda çok baş agrıtır gibi birde arızası çok olur gibime qeliyor j10 bi qöbekten dönemiyor rahat rahat dönüş alamıyor koskaca bi otobüs o qöbekten dönüyor ama j10 dönemiyor bence karsanın en iyi çıkardıgı araç j9 premier’dir tüm j1onlar öyle bi qöbekten zor zoruna dönüyor

  7. YOLCU GÜVENLİĞİNİ KARSAN ,IN SİTESİNDE DETAYLI OLARAK ANLATMASINI İSTİYORUZ FİYAT KALİTE ENDEKSİ DE ÖNEMLİ , MOTOR YENİ Mİ YOKSA TURBO TEKNOLOJİLERİYLE Mİ EURO 5 SEVİYELERİNE ULAŞTIRILMIŞ, DEBRAJ EN ÖNEMLİ NOKTA J10 İLE AYNI MI,,,,,,,,GÜÇLENDİRİLMİŞ Mİ,,,,,, 10 YIL SÜRE İLE KULLANIM DA GETİRİ Sİ NE OLUR,,,,,,YA DA PİŞMANLIK MI

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler