Pazartesi, Ekim 21, 2024
Ana SayfaHaberlerDS Store Ankara açıldı

DS Store Ankara açıldı

DS Store Ankara Bayraktar Otomotiv tarafından açıldı. PSA (Peugeot-Citroen) Grubu’nun premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS’in ilk showroom’u DS Store Ankara’da kapılarını açtı. Türkiye’nin ilk DS Store’u olmasıyla öne çıkan DS Store Ankara, markanın dünyadaki büyük şehirlere odaklı uluslararası gelişim stratejisini vurguluyor.

PSA Grubu’nun Fransız Premium otomobil geleneğini tüm dünyaya sunmak amacıyla niş marka olarak konumlandırdığı DS’in dünyadaki 12’nci, Türkiye’deki ilk noktası DS Global Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Arnaud Ribault ve Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ile ATO Eski Başkanı ve 24’üncü Dönem Milletvekili Sinan Aygün’ün katılımıyla düzenlenen özel bir davetle açıldı. Ankara’nın iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı davette, yenilikçilik ve öncülük değerlerini daha da ileriye taşıyan premium DS Automobiles, PSA grubunun üçüncü markası olarak başkentlilerin beğenisine sunuldu. DS’in Avant-Garde ruhunu somutlaştıran ve gelecekteki DS modellerinin DNA’sını belirgin bir şekilde yansıtan, DS’nin amiral gemisi yeni DS5 modeli ise gecenin ilgili odağı oldu.

DS_STORE_ANKARA_2

DS Store Ankara’da Paris atmosferi yaratıldı

Fransız tarzı modern ve rafine bir tasarıma sahip olan DS Store Ankara, markanın avant-garde ruhundan izler taşıyor. Toplam 5900 metrekare büyüklüğündeki Bayraktar Otomotiv Ankara’da yer alan DS Store Ankara, müşterilere DS deneyimini yaşama imkânı sunuyor. Paris’in moda dünyasından kesitler sunan fotoğraflarla dekore edilmiş elit tasarıma sahip showroom’da tüm DS Store’larda olduğu gibi, DS’ler otomobilseverlerin konforlu bir şekilde inceleyebilmesi için rahat bir atmosfer içinde sunulmuş. 1750 metrekare satış ve 4150 metrekare servis alanına sahip olan Bayraktar Otomotiv Ankara, başkentli Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Yokohama ve ResistAll müşterilerine koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle yeni otomobil satışı, satış sonrası servis hizmetleri, yedek parça, aksesuar ve hizmet satışı ile ikinci el otomobil satışı hizmetlerini Bayraktar Grubu güvencesi ve uzmanlığı altında sunacak. İkinci DS Store ise İstanbul’da açılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler