Cuma, Ekim 25, 2024
Ana Sayfae-otodergie-otodergi 117 yayına girdi

e-otodergi 117 yayına girdi

e-otodergi 117 olarak adlandırdığımız, Türkiye’nin ilk dijital otomobil dergisi e-otodergi’nin Mayıs 2018 tarihli 117’nci sayısı www.e-otodergi.com web sitesinde her zamanki gibi ücretsiz olarak yayına girdi.57pdf sayfalık (basılı dergilerdeki 114 sayfaya denk geliyor) e-otodergi’nin 117’nci sayısında aşağıdaki konular yer alıyor.

Haberler

e-otodergi’nin Mayıs 2018 tarihli 117’nci sayısında yer alan haberler şunlar: Türkiye’de Yılın Otomobili Hyundai Ioniq, yeni Aston Martin Vantage, yeni Mercedes-Benz CLS, Ferrari Portofino, Volvo XC40, Fiat Doblo 1.4 Fire 95 HP, Klasik Otomobil Festivali, Otoshops’un yeni Genel Müdürü Murat Aydın, Aytemiz ücretsiz internet hizmeti, Agilis CrossClimate, yeni BMW M5, makyajlı Hyundai i20 ve Nisan 2017 otomobil satışları.

İlk sürüşler

Bu sayımızda Hyundai Kona 1.6 T-GDI DCT 4×4, Skoda Karoq 1.6 TDI DSG 4×2 ve Ford Fiesta ST 1.5 Ti-VCT Manuel modellerinin ilk sürüş yazıları yer alıyor.

Kapak konusu

Bu ayki kapak konumuzu yeni Rolls-Royce Cullinan oluşturuyor.

Sabit sayfalar

e-otodergi’nin 100’üncü sayısından itibaren, editörlerimizden Emre Anamur’un her sayı için farklı bir içerikle hazırlayacağı üç yeni sabit sayfa e-otodergi’de yer almaya başladı. Bunlar: YouTube Otomobil Yayıncılık kanalı, rakamlarla otomotiv ve Instagram’da e-otodergi ve otomotiv hesapları. Bu sayfaları ilgiyle takip edeceğinizi düşünüyoruz.

Sürüş izlenimleri

e-otodergi 117 sayısında Subaru XV 1.6i 4×4 ve SEAT Arona 1.0 EcoTSI DSG 4x2modellerinin sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Bir tık ötenizde

e-otodergi’nin 117’nci sayısını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmek için www.e-otodergi.com sitemizi ziyaret ediniz.

Keyifli okumalar ve izlemeler dileriz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler