Pazartesi, Ekim 21, 2024
Ana Sayfae-otodergie-otodergi 121 yayına girdi

e-otodergi 121 yayına girdi

e-otodergi 121 olarak adlandırdığımız, Türkiye’nin ilk dijital otomobil dergisi e-otodergi’nin Eylül 2018 tarihli 121’inci sayısı www.e-otodergi.com web sitesinde her zamanki gibi ücretsiz olarak yayına girdi.56pdf sayfalık (basılı dergilerdeki 112 sayfaya denk geliyor) e-otodergi’nin 121’inci sayısında aşağıdaki konular yer alıyor.

Haberler

e-otodergi’nin Eylül 2018 tarihli 121’inci sayısında yer alan haberler şunlar: Mercedes-Benz EQC, Renault Arkana, Volkswagen Amarok Aventura, MOOV, Opel GT X Experimental, Volvo 360c, WRC Türkiye Rallisi, SEAT Tarraco, DS 3 Crossback, Ferrari Pista Spider, Fiat Yol Arkadaşım Connect, Audi e-tron, Kia Stonic, Ağustos 2018 otomobil satışları ve ikinci el otomobil satışları.

Kapak konusu

Bu ayki kapak konumuzu Peugeot e-LEGEND CONCEPToluşturuyor.

Sabit sayfalar

e-otodergi’nin 100’üncü sayısından itibaren editörlerimizden Emre Anamur’un her sayı için farklı bir içerikle hazırladığı “Rakamlarla otomotiv” sayfasının yanı sıra e-otodergi’nin ilkleri ve enleri, emisyon tablosu ve yasal uyarı sayfaları bu sayıda da devam ediyor.

İlk sürüş

Bu sayımızda, Tarık Akagün imzalı Hyundai Tucson 1.6 CRDi DCT 4WD modelinin ilk sürüş izlenimi yazısı yer alıyor.

Sürüş izlenimleri

e-otodergi 121 sayısında Mercedes-Benz CLS 400 d 4MATIC, DS 7 Crossback 1.6 PureTech EAT8 ve Hyundai Kona 1.6 T-GDI DCT 4WD modellerinin sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Bir tık ötenizde

e-otodergi’nin 121’inci sayısını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmek için www.e-otodergi.com sitemizi ziyaret ediniz.

Keyifli okumalar ve izlemeler dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler