Cuma, Ekim 25, 2024
Ana Sayfae-otodergie-otodergi 142 yayına girdi

e-otodergi 142 yayına girdi

e-otodergi 142 yayına girdi. e-otodergi’nin 142’nci sayısı www.e-otodergi.com web sitesinde her zamanki gibi ücretsiz olarak yayında! 50 pdf sayfalık (basılı dergilerdeki 100 sayfaya denk geliyor) e-otodergi’nin 142’inci sayısında aşağıdaki konular yer alıyor.

Haberler

e-otodergi’nin Ağustos 2020 tarihli 142. sayısında yer alan haberler şunlar: 2020 BMW 5 Serisi satışa sunuldu, Jeep Compass’ta yeni motor seçenekleri, Mercedes-Benz T Serisi duyuruldu, Fiat 500 İtalyan protokolüne tanıtıldı,  Hyundai Kona Smart, Skoda Kamiq ve Scala satışa sunuldu, Mercedes-Benz S Serisi’ne yeni teknolojiler, TOGG fabrikasının inşaatı başladı, Mercedes-AMG GT Black Series, Toyota Avrupa’da 3 milyon hibrit sattı, Ford Puma satışa sunuldu, arazi minibüsü Torsus Terrastorm,  FCA – PSA şirket birleşimin adı STELLANTIS oldu, Tourneo Custom PHEV Ankara’ta test ediliyor, el dezenfektanları otomobillere zarar veriyor mu, elektrikli BMW iX3 2021’de Türkiye’ye geliyor ve Temmuz 2020 otomobil satışları analizi.

Temmuz 2020 otomobil satışları analizi İsa Demir tarafından kaleme alındı.

Kapak konusu

e-otodergi’nin bu ayki kapak konusu Türkiye’de Yılın Otomobili 2020 seçilen Renault Clio’nun 1.0 TCe X-Tronic versiyonunun sürüş izlenimi.

Sabit sayfalar

Otomotiv gündemine dair kısa haberleri içeren “Rakamlarla otomotiv” sayfasının yanı sıra e-otodergi’nin ilkleri ve enleri, emisyon tablosu ve yasal uyarı sayfaları bu sayıda da devam ediyor.

Sürüş izlenimleri

e-otodergi’nin 142’inci sayısında Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic Icon, Mercedes-Benz GLB 200 AMG, Hyundai i10 1.2 MPI Elite AMT sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Bir tık ötenizde

e-otodergi’nin 142’inci sayısını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmek için www.e-otodergi.com sitemizi ziyaret ediniz. Keyifli okumalar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler