Cumartesi, Ekim 26, 2024
Ana SayfaHaberlerÇinli SWM Türkiye’ye geliyor

Çinli SWM Türkiye’ye geliyor

Çinli SWM Türkiye’ye geliyor. Çinli Shineray Grup bünyesindeki otomobil markası SWM, 2023 Aralık ayında ATMO Türkiye distribütörlüğünde Türkiye pazarına girecek. Öncelikle SWM’den başlayalım. 1971 yılında İtalya’da kurulan SWM aslen bir motosiklet markası. 2014 yılında Çinli Shineray Grubu bünyesine giren SWM, 2016 yılında otomobil konusunda da SWM Auto adıyla faaliyete girdi.

ATMO, Chery, Exeed, FAW ve GAC otomotiv markalarının ana ortağı ve Rusya’daki ikinci el otomobil pazarının en büyüklerindendir.

Konu hakkında açıklama yapan ATMO Grubu Türkiye CEO’su Anton Chernov, “Uluslararası otomotiv deneyimimizi Türkiye’de hayata geçirmeye karar vererek yeni bir marka distribütörlüğü yatırımını devreye aldık. SWM, İtalyan tasarımıyla Alman üretim teknolojisini bir arada sunan, oldukça dinamik bir marka. Elbette arkasında Çinli Shineray Grubu gibi çok önemli ve büyük bir otomotiv üreticisi olan SWM markasının Türk tüketicisinin hızla takdirini kazanacağına inanıyoruz. Erişilebilir ve iddialı SUV modellerimizle Türk otomotiv pazarına hareketlilik getireceğimize inanıyoruz. Bayi yapılanmasını çok hızlı bir şekilde tamamlamak için görüşmelerimiz son sürat devam ediyor. Kısa süre içerisinde Türkiye geneline yayılan satış ve satış sonrası hizmetlerle güçlü yapılanmamız hazır hale gelecek” dedi. Türkiye’nin, SWM’nin dünya çapındaki planında en önemli Avrupa pazarlarından biri olduğunu söyleyen SWM Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo de, “Türk müşterilerimize en yüksek öncelikle davranacağız. Samimi ve içten hizmet anlayışımızla kısa zamanda Türk tüketicisinin kalbini kazanacağımıza inancımız tam” diye konuştu.

Türkiye’nin, SWM’in dünya çapındaki planında en önemli Avrupa pazarlarından biri olduğunu söyleyen SWM Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo de, “Türk müşterilerimize en yüksek öncelikle davranacağız. Samimi ve içten hizmet anlayışımızla kısa zamanda Türk tüketicisinin kalbini kazanacağımıza inancımız tam” dedi.

SWM G01 teknik özellikler

SUV gövdeli bir otomobil olan SWM G01, 4610 mm uzunluğa, 1855 mm genişliğe ve 1740 mm yüksekliğe ve 2750 mm dingil mesafesine sahip. Otomobilde görev yapan SWD15T kodlu benzinli motor,  131 HP güç ve 215 Nm tork üretiyor.

Otomobil.com.tr sitesinde daha önce yayınlanan “Gelecek 10 yılda otomotiv sektöründe neler değişecek?” yazısını okumak için BURAYA, Shineray Grup internet sitesine ulaşmak için BURAYA tıklayın!

 

 

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler