Pazartesi, Eylül 16, 2024
Ana SayfaHaberlerYeni MG HS PHEV fiyatı açıklandı

Yeni MG HS PHEV fiyatı açıklandı

Yeni MG HS PHEV fiyatı açıklandı. Çin’in en büyük otomotiv üreticisi olan SAIC Grubu bünyesinde yer alan ve Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG markası, yeni HS modelinin 1000 kilometreden fazla menzil sunma iddiasındaki şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonunun fiyatını 2.090.000 TL olarak açıkladı.

Yeni HS PHEV, 21.4 kWh kapasiteli bataryası ve 55 litre yakıt deposuyla 1000 kilometre üzerinde menzile zorlanmadan ulaşma iddiasında. Bu otomobilin en önemli özelliği, 100 kilometreyi aşan mesafeyi hiç yakıt harcamadan sadece elektrikli olarak kat edebilmesi. Böylece şehir içinde hiç yakıt harcamadan yüzde 100 elektrikli olarak, uzun yolda ise menzil endişesi olmaksızın benzinli olarak kullanılabiliyor. Yeni HS PHEV, ultra verimli hibrit sistemiyle, 100 km’de yalnızca 0.54 litre yakıt tüketimiyle iddialı bir değer ortaya koyuyor.

Otomobil; yaya ve bisiklet algılama özelliği ile aktif acil durum freni, şerit ihlal ikazı ile şerit takip desteği, şerit değiştirme desteği ile kör nokta monitörü, sürücü dikkat dağınıklığı uyarısı, ön çarpışma uyarısı, arka çapraz trafik uyarısı ve kapı açma uyarısı, adaptif hız sabitleyici gibi gelişmiş MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemlerini standart olarak sunuyor.

Yeni MG HS PHEV 2024 Ekim ayında müşterilere teslim edilmeye başlanacak.

Otomobil.com.tr sitesinde daha önce yayınlanan “Yeni MG HS PHEV” haberini okumak için BURAYA, diğer mecramız e-otodergi için BURAYA tıklayın!

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler