Cuma, Ekim 4, 2024
Ana SayfaHaber EkstraBorusan Next, Basketbol Süper Ligi ana sponsoru

Borusan Next, Basketbol Süper Ligi ana sponsoru

Borusan Next, Basketbol Süper Ligi ana sponsoru. Borusan Next, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ana sponsorlarından biri oldu. İş birliğini duyurmak amacıyla Borusan Next ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ortak imza töreni düzenlendi.

Sektörde her zaman öncü olmayı, yeniliklerle fark yaratmayı hedeflediklerini belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Bugün Borusan Otomotiv Grubumuzun en yeni markası Borusan Next’in Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi sponsorluğunu resmileştirecek imzaları atmak üzere bir araya geldik. 40. yılımızı kutladığımız şu günlerde premium otomotiv sektöründe sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet kalitemizi, yüksek müşteri memnuniyetini ve bizlere duyulan güveni kullanılmış otomobil pazarına da yansıtan Borusan Next markamızla Türk basketbolunun yükselen başarısında bizim de katkımız olsun istedik. Bu anlaşmayla Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 2024 – 2025 sezonu ana sponsorları arasında yer almaktan büyük bir heyecan ve gurur duyuyoruz. Başta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu olmak üzere tüm Federasyon yetkililerine ve Türk basketbolunun gelişiminde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Borusan Next olarak, sponsorluğumuzun Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne hayırlı olmasını diliyor, tüm kulüplerimize ve sporcularımıza şimdiden başarılı bir sezon temenni ediyorum.” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise ”Bu sezon, ülkemizin kullanılmış otomobil pazarındaki yeni markası Borusan Next’in, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak aramıza katılması, bizlere büyük bir gurur ve heyecan veriyor. Bu anlaşma, basketbolun birleştirici gücü ve rekabet azminin Borusan Next’in kalitesiyle buluşmasını sağlayacak. Her iki markanın da birbirine katacağı değer, sadece bugüne değil, geleceğe de ışık tutacak. Bu iş birliğinin uzun yıllar sürecek bir ortaklığın başlangıcını müjdelediğine inanıyorum. Bu anlaşma sürecindeki katkıları için Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Sayın Hakan Tiftik, Kullanılmış Oto Platformu Genel Müdürü İlker Baydar ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Otomobil.com.tr sitesinde daha önce yayınlanan;

“Borusan Next hizmete girdi” haberi için BURAYA,

“Borusan Otomotiv, Borusan Next ile kullanılmış otomobilde iddialı” haberi için BURAYA tıklayın!

Diğer mecramız e-otodergi için BURAYA tıklayın!

spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

Kategoriler